Monday, July 7, 2014

Textual description of firstImageUrl

De ce se rup fire... sau Faceți fundițe.

   

                                                                                                                   


     Times New Roman, 12, după toate regulile . Că cică dacă te conformezi regulilor, cel care verifică potențialul tău, lucrarea ta, te înțelege mai bine. Eu nu vreau să fiu înțeleasă mai bine, eu vreau să fiu eu. Cine nu vrea să fie deosebit? Toți  vor să fie, însă nu toți vor să fie cine sunt cu adevărat, mai mulți vor să fie cine nu sunt. Eu , însă, vreau să fiu cine sunt și să ofer ce am acum, căci apoi cine știe dacă voi mai avea ce oferi... Cei care o duc bine cu logica vor înțelege ultimele frământări de limbă pe care le-am scris.
     
      Se întâmplă să legăm fire, îi dai firul tău unui om și legi de ceva , de ce îți este mai comod,la inimă e cam greu să faci noduri, până faci un nod la inima durează timp, și după, se dezleagă greu, mai ales la cei cu inima mare, de asta oamenii practici leagă noduri în alte părți.Mulți își leagă noduri de buzunare, alții și le leagă de mâni. Vă da-ți seama cum e să legi un nod de mână? Vă spun eu. Îl legi frumos de încheietură și îi faci fundiță, dacă ai gust și inteligență, ca omul să se poată dezlega cu ușurință dacă vrea, dacă nu ai gust estetic, îl înfășori mai multe ori în jurul încheieturii mânii și faci trei noduri. Pun pariu că în momentul ăla nu te gândești deloc cât de greu îi va fi lui și ție să le dezlegați. Dar când vine timpul vă doare pe amândoi, doi nătângi care au încercat a se supune unii pe alții legându-se la mâini, ajunge-ți incomodați și suferind în timp ce încercați să sfâșiați nodurile strânse prea tare din egoism , ca apoi să rămâneți cu răni. Un om legat la mâni nu poate acționa cum își dorește, este limitat și asta îl irită. Așa dar, nu vă legați firele de mâni, sau dacă o faceți, măcar lăsați o fundiță, arată bine și din afară,  se dezleagă mai ușor, fără grave consecințe.
  
     Fire se pot lega și de gât, dar asta seamănă mai mult cu o călărie, dacă ești persoana care leagă fire de gât, atunci sigur ai mai stat anterior pe spatele cuiva și știi bine cum se ghidează.Fire se pot lega de picioare, odată ce faci asta , fii gata să te târăști cât vei putea. Dacă tot ar fi să faci o alegere de acest gen, mai bine leagă un fir de gât decât unul de picior, ca să nu fii tu cel care cedează primul.
    
   Fire, asta facem, suntem oameni și nu putem trece prin viață fără să legăm fire. Ne place să ne legăm de cineva anume din motiv că singuri ne plictisim, suntem curioși să aflăm dacă ceilalți fac aceleași lucruri inutile ca și noi. Și uneori, când avem norocul de a afla oameni care fac lucruri deosebite, gândesc deosebit, ne bucurăm ca proștii de o noutate, vrem să ne legăm de ei, să fim ca ei, sau cel puțin să devenim mai buni pentru ei. Problema e una, dacă cuiva îi reușește să facă un noduleț în jurul inimii, ești paralizat! Simți cum tot ce e în interiorul tău depinde de această legătură, începi să crezi că asta e ceea ce te menține în viață și făra asta mori. Dacă ai nod la inimă, să știi că nu mai e mult pănă când poți fi legat de mâni, de picioare, de gât, ești paralizat, ești neputincios. Trăiești cu ideea că viața ta atârnă de o ață, când nu e deloc așa.
  
   De ce se rup fire?  Sunt 2 motive:
 1. Au fost legate slab.
 2. Ți-ai dat seama că există foarfece!

Tot e simplu, uneori ața se întinde în depărtări și timp până se rupe de la sine, uneori noi ne zbatem să o dezlegăm, și uneori noi realizăm că există mii de chestii cu care poți să tai ceva fără să te rănești, îți pui mânușile albe, și scrii un mesaj, atât...

  
             Dacă vă place să fiți legați de inimi, faceți fundițe, uneori ele sunt cele mai trainice.

                                                

2 comments: