Wednesday, November 12, 2014

Textual description of firstImageUrl

The priorities of being a bitch.












SCÓRPIE ~i f. 1) v. SCORPION. 2) folc. Ființă fantastică, închipuită ca un monstru feminin cu mai multe capete, care varsă flăcări pe nări și al cărei sânge ar avea proprietăți miraculoase. 3) fig. Femeie rea și perfidă.
Aș fi putut da propria mea noțiune, și chiar am încercat, dar m-am dezis de idee odată ce există DEX-ul.

  Nu vreau să fac elogii din start, dar noțiunea mă împinge să o fac. Ființă fantastică , să dăm un pic de importanță acestui cuvânt, fantastic, oare nu desemnează un suprarealism, ceva din altă lume decât cea reală, ceva rar întâlnit, o ființă mitică, care aș zice eu, poate fi descoperită în circumstanțe speciale, căci precum ne îndeamnă să credem noțiunea și eu, o scorpie nu o poți întâlni la tot pasul.Ca să clarific, să dai ochii cu o scorpie, e o adevărată onoare!
   
Nu mă intimidează deloc expunerea afirmațiilor de genul celei anterioare, mai ales când logica mă încurajează să o fac, căci da... Ființă fantastică , să țineți minte.

   Monstru feminin cu mai multe capete, un cap e bine, mai multe capete e genial. Așadar, inteligența unei scorpii nu poate fi pusă la îndoială. Are mai multe capete , frate! Imaginează-ți că are de câteva ori mai mult în ele decât ai tu în singurul cap pe care îl porți pe umeri. E logic , nu? (Sunt consecventă în explicație pentru cei cu un singur cap)

  Varsă flăcări pe nări , sângele ei are proprietăți miraculoase. Ce pot să zic, știe să facă show!Poate cauza din care mulți încearcă să o doboare e faptul că sângele ei are proprietăți miraculoase. Sunt destui cei ce din curiozitate o ademenesc ca mai apoi să o răpună și să-i bea sângele, ca niște nătângi crescuți în umbră, flămânzi după iluminare.Fiare suntem cu toții , mai puțini sunt fiare inteligente.
  
Da, pe lângă toate închipuirile și sarcasmul anterior, sensul doi ne dă în vileag, fetelor- Femeie rea și perfidă. Bingo!!! Aici se bătea, din acest punct îmi dau și eu masca pe față, și îmi asum rolul. Femei rele și perfide suntem cu toatele, toate suntem la fel, adevărat. Uneori îți vine să îi zici unuia care te tot tachinează cu ” Toate sunteți la fel!”, ”Mai tacă-ți fleanca, știu și fără tine, Mister Obvious, suntem la fel, fraiere, prin asta suntem solidare, e ceva în neregulă?”

  Să fi scorpie nu e rău, dacă știi să privești în avans lucrurile. Să fii scorpie e rău pe termen scurt , dar e mult prea bine pe termen lung.Acum lumea te judecă și te arată cu degetul, se aude de prin vecinătate că ai un caracter greu, că nu știu ce băiat s-ar lega cu tine , bla , bla ,bla. Și uite dragă că se leagă unul, moare de fericire lângă tine, pe urmă cică, descoperă că ești scorpie, sărmanul de el, dacă ar fi știut el din start,câte investiții nu le-ar fi făcut irațional în tine,mai bine își cumpăra mai mule pachete de chipsuri sau mai multe beri și le consuma pe furiș la el acasă privind seriale în fața laptopului( că acum nu e moda cu televizorul).
  
    Trist, dese ori  îi compătimesc pe bieții bărbați care ajung să fie jertfele unor scorpii. Cel mai izbitor lucru e că cei mai mulți dintre ei sunt atât de sinceri și cinstiți, atât de nevinovați, le iubesc atât de mult după care tot ei rămân sa pătimească pe urma bunăvoinței lor. Și nu îmi vine pur și simplu să cred cum reușesc ei să fie atât de fericiți lângă ele, lângă aceste fiare mascate atât de minuțios, care mimează sinceritatea și iubirea față de ei în proporții enorme, le ridică inimile și conștiința la nivele pe care ei nu le pot trece nici în jocurile lor video preferate, ca mai apoi să îi lase perplecși și să îi transforme în niște misogini înrăiți care toată viața se joacă cu femeile și pomenesc mai înjurând mai cu dor de o singură iubire a lor care le-a deschis ochii față de o mare realitate a vieții : ”Toate sunteți la fel!”(pronunțat cu articulare stângace de om beat)

   Mi-e cunoscut, însă scenariul ăsta, mult prea cunoscut.Și ca să deschid ochii majorității vreau să pun doar o întrebare : ”Cum poate fi numit omul care mereu dă vina pe cineva în eșecurile sale?” ... nu vă prea încordați să răspundeți, vă spun eu, e numit ”om slab”. Așadar, de aici revine și concluzia, bărbații slabi sunt cei ce ne numesc scorpii, nu că aș fi o apărătoare înrăită a sexului feminin, dar în privința asta chiar nu mă pot ”reține”, cum m-a sfătuit odată cineva. Bărbații slabi nu sunt în stare să își recunoască slăbiciunile și să le corecteze, lăsând pe seama femeilor chinul de a le suporta consecințele acestora, și acele femei care reușesc să se emancipeze de prostia bărbaților sunt numite neapărat- scorpii.

Dar ce să spun, prostia e și ea o boală.

  Foarte trist, băieți, vă compătimesc.


Ce priorități are o scorpie, ce avantaje ar avea. Puține, atâta timp cât presiunea socială se îngustează în jurul ei ca o cutie de carton. Dar din altă perspectivă , foarte multe, pentru că scorpiilor nu le pasă de opinia socială. Paradoxal, nu?!
  
    Dacă ar fi să enumer , aș începe cu:

1.      We don”t give a fuck on stupid people. Iubitorii de a se bate cu capul de pereți, you are wellcome, oricât de multe ați spune, dacă tot sunteți proști, la coșul de gunoi cu voi.

2.      Suntem mândre . Da da da, opiniile voastre sunt în plus. Latră câine , latră, tot în cușcă vei rămâne. Concretizez, femeile mândre privesc în avans, mai bine scorpie acum, de cât sclavă peste ani.

3.      Suntem al dracului de atrăgătoare, de asta mulți licurici pier în flăcări.

4.      Până la urmă obținem succesul la care visam, la care munceam zi de zi ca caii, plângeam prin colțuri demoralizate și țineam piept batjocurilor mediocrității.

5.      Alegem cele mai demne specii masculine, pentru că le alegem mult și bine. În procesul de alegere sunt multe specii de rasă inferioară care miorlăie și se dau cu părerea precum am fi prea idealiste și așteptăm prinți pe cai albi, dar nouă nu ne pasă, fraților milogi, take care of your misery and keep livig apart from us.

6.      Ne cunoaștem pe noi înșine , ne știm limitele și aptitudinile ca să putem face față destoinic concurenței.

7.      Ne iubim, de asta ne iubiți și voi.

8.      Suntem personalități, nu doar femei, nu doar iubite sau prietene, avem ceva de spus de asta sunt  mulți în cele din urmă, cei, ce vor să ne asculte.

9.      Suntem interesante, se referă la punctul 8, știm să facem show, precum se menționa anterior   Varsă flăcări pe nări , sângele ei are proprietăți miraculoase

10.  Privim lumea în termeni reali, și dăm valori infinite iubirii și încrederii.Cam suferim din acestă cauză, dar și învățăm mai multe așa.
Sunt 10, ar fi și mai multe.Cine mai știe să mai spună. Și da, Yeah, Baby, I am a bitch if you want, dont even know how proud I am being so.

Post Scriptum: Dacă sunt acuzată de feminism, știți unde mă doare. ;)

No comments:

Post a Comment